آموزش فروش اینترنتی و تکنیک‌های جادویی برای فروش موفق


آموزش فروش اینترنتی و تکنیک‌های جادویی برای فروش موفق

آموزش فروش اینترنتی راهی برای نجات کسب و کارها در اقتصاد ناسالم ایران است.

آموزش فروش اینترنتی راه نجات کسب و کار
اگر بتوانید از فضای مجازی به درستی استفاده کنید، می‌توانید جهت افزایش درآمد خود از آن کمک بگیرید؛ به‌گونه‌ای که حتی هنگامی که در خواب هستید کسب درآمد شما متوقف نشود!
به طور کلی در ایران ، دو راه عمده برای فروش اینترنتی وجود دارد :
۱- فروش از طریق وب سایت
۲- فروش در شبکه های اجتماعی

روش اول آموزش فروش اینترنتی

یک وب سایت کارآمد راه‌اندازی کنید
همانطور که در کاروکسبهای سنتی، هرمغازه یک ویترین دارد؛ در کاروکسبهای اینترنتی نیز، وب سایت نقش ویترین آن کاروکسب آنلاین را دارد. راه‌اندازی یک وب سایت کارآمد اولین گام ورود به دنیای تجارت آنلاین است. البته شاید راه اندازی وبسایت برای شما اولین قدم نباشد. در این صورت، میتوانید از گام ۳ شروع کنید. این موضوع بستگی به نوع محصول و خدمات شما و البته چشم‌اندازی که برای خود در نظر گرفته اید هم دارد. وب سایت شما باید ارزش کاری‌تان را به رخ رقبا بکشد و حس حرفه‌ای بودن را به بازدیدکنندگان القا کند. در این مورد دقت لازم را بکار گیرید زیرا آینده فعالیت اینترنتی شما به وب سایت شما بستگی دارد. برای راه‌اندازی یک سایت می‌توانید از طراحان سایت و متخصصین حرفه‌ای در این زمینه استفاده کنید یا خودتان آن را یاد بگیرید. مراقب باشید ، هدف اصلی شما در طراحی وب سایت فروش است. پس خودتان را به عنوان صاحب کاروکسب به اندازه ای درگیر مسایل فنی نکنید که از فروش غافل نشوید. شاید سپردن کار طراحی وب به یک متخصص و نظارت توسط شما کافی باشد.

محصولات خود را در معرض نگاه دیگران قرار دهید
حالا که سایت یا فروشگاه اینترنتی شما طراحی شده است وارد مرحله دوم می‌شویم. در این مرحله باید برای محصولات خود در سایت‌تان، صفحه‌ای درست کنید و تمام ویژگی‌های محصولتان را در آن ارائه کنید. برای شروع کارتان می‌توانید از یک صفحه محصول ابرطلایی الگوبرداری کنید. در این صفحه شما باید تمام اطلاعاتی که ممکن است مورد نیاز کاربران باشد را بیان کنید. کاری کنید کاربران مشتاق به خرید محصولات و خدمات شما شوند.

نمی دانید چطور آنها را مشتاق کنید؟
فروش مهمترین کاری است که یک وب سایت باید انجام دهد. پس فروش را یاد بگیرید و بعداز آن نحوه ترغیب کردن مخاطبین وب سایت به خرید را بیاموزید. در این مرحله هم میتوانید از متخصصان دیجیتال مارکتینگ کمک بگیرید و کار نظارت را خودتان انجام دهید. یادتان باشد برای نظارت بر کار یک متخصص باید تا حدودی اطلاعات کافی درباره دیجیتال مارکتینگ داشته باشید. کمی بیشتر از الفبا.

مشتریان جدید پیدا کنید و مشتریان قدیمی را حفظ کنید
جهت یافتن مشتریان جدید و حفظ مشتریان قدیمی می‌توانید از منابع رایگان اینترنتی استفاده کنید. موتورهای جستجو مشتریانی که به دنبال کالا و خدمات مانند شما هستند را به سمت وب‌سایت شما هدایت میکنند؛ همچنین کاربران شبکه‌های اجتماعی باید بایکدیگر در مورد برند شما صحبت کنند. این کار از ۲ طریق امکان‌پذیر است:
بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو (SEO)
تبلیغات پولی گوگل (Google Ads)

برای اینکه در نتیجه جستجوی کاربران دیده بشوید، باید در صفحه اول نتایج گوگل قرار بگیرید. به همین دلیل مهم است که وبسایت شما طبق اصول گوگل سئو و بهینه سازی شده باشد.
سئو، فرآیندی بلند مدت است اما ماندگار. راه دیگر این است که از تبلیغات پولی گوگل که همان ادوردز است استفاده کنید. این کار در مدت زمان کوتاهی شما را در نتایج گوگل نمایش می‌دهد اما زمانی که شارژتان تمام شود از نتایج حذف خواهید شد. انتخاب با شماست. سایت خود را دائما مورد بررسی قرار دهید بررسی تاثیر وبسایت بر روی کاروکسب شما و کنترل ِ بهینه بودن آن، جزء کارهای اساسی شما خواهد بود. یادداشت کردن آمار و ارقامی که در ادامه به شما می‌گوییم و بررسی دوره‌ای آن‌ها می‌تواند به شما کمک کند که به تاثیرات وب‌سایت خود بر روی کاروکسبتان پی ببرید؛ و در صورت نیاز استراتژی بازاریابی اینترنتی خود را تغییر دهید.

معیارهای مورد بررسی برای سایت‌تان
تعداد بازدید روزانه و ماهانه
نرخ تبدیل بازدیدکنندگان سایت به مشتری(CTR)
میزان اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی
تعداد ورودی‌های گوگل و سایر موتورهای جستجو
بررسی تاثیر تبلیغات اینترنتی بر فروش شما و میزان بازگشت سرمایه
بررسی وضعیت رقبا

روش دوم فروش اینترنتی

با کمک شبکه‌های اجتماعی خود را معرفی کنید
حالا که صفحات محصولات و خدمات شما در وب سایت آماده شده است، نوبت آن رسیده که خود را به کاربران بیشتری معرفی کنید. برای این کار، بهترین گزینه استفاده از شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام، تلگرام و انجمن های گفتگو است. کالاهای خود را در شبکه‌های اجتماعی و انجمن‌های اینترنتی منتشر کنید و با کاربران به بحث و گفتگو بپردازید. در صورتیکه شبکه مناسبی را برای این کار انتخاب کنید، میزان فروش محصولاتتان افزایش پیدا خواهد کرد.

به صورت کلی توصیه می کنیم اگر کاروکسب کوچک و خانگی دارید، ابتدا تمام انرژی و زمان خود را فقط روی شبکه های اجتماعی بگذارید و سپس به طراحی و راه اندازی سایت فکر کنید.

ابزارهای محبوب در شبکه‌های اجتماعی برای فروش اینترنتی و ارتباط با مخاطب

Twitter
Twitter سریع‌ترین راه برای درک تغییرات مشتریان شما است؛ زیرا افراد مرتب درباره کاری که انجام می‌دهند توئیت می‌کنند. شما می‌توانید از Twitter برای پاسخ به سؤالات، ارتباط با مشتریان در رویدادهایتان، به اشتراک‌گذاشتن اخبار درباره شرکت‌تان، و همچنین اعلام پست‌های اخیر وبلاگ‌ها استفاده کنید.
توجه کنید Twitter به دلیل محدودیت‌های ارتباطی برای ایجاد رابطه با مشتریان بالقوه کمی دشوارتر است. پس مطمئن شوید Twitter را برای هدف درستی انتخاب می‌کنید. این شبکه برای بازخورد، به روزرسانی‌های سریع و پرسش و پاسخ سریع عالی است و در حقیقت ارتباط شما را با مشتریان پررنگ میکند. کاربران توییتر طیف وسیعی از افراد ۵۰-۱۸ ساله هستند.

LinkedIn
LinkedIn ابزار قدرتمندی برای بازاریابی اینترنتی بوده و این فرصت را برای شما مهیا می‌کند تا با مشتریان، شرکا، و همکاران خود ارتباط برقرار کنید. حتما در این شبکه یک پروفایل برای خود درست کنید و به معرفی خودتان و کاروکسبتان بپردازید. کاربران شبکه لینکدین، بیش از ۲۰۰ میلیون متخصص از سراسر دنیا هستند. این شبکه به نوعی، محفل متخصصان است.

Instagram
این روزها در هیچ کجا به اندازه اینستاگرام دیده نخواهید شد! اینستاگرام یکی از پرکاربردترین شبکه‌ها است که در آموزش فروش اینترنتی به شما کمک می‌کند. اینستاگرام فضایی است برای همه: ریز و درشت، کاروکسب قدیمی یا جدید، ارائه دهندگان محصول یا خدمات و… شما در اینستاگرام میتوانید عکس، فیلم و توضیحات محصولات یا خدمات خود را با مخاطب به اشتراک بگذارید و با آنها در تعامل قرار بگیرید. هر کسی که شما حتی فکرش را هم نمی‌کنید، در این شبکه اجتماعی عضو است. سعی کنید بیشترین بهره را از این شبکه‌ اجتماعی محبوب ببرید.

از هر راهی که شروع کردید ، این مرحله از آموزش فروش اینترنتی مهمه.

  انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 164

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما