فرمول ساده موفقيت از دیدگاه موفق ترين افراد جهان


فرمول ساده موفقيت از دیدگاه موفق ترين افراد جهان

فرمول ساده موفقيت
فرمول موفقيت واقعاً ساده است،در اين مقاله باهم به بررسي يكي از مهم‌ترین عوامل موفقيت می‌پردازیم،عاملي كه باعث می‌شود افراد موفق از افراد غير موفق متمايز شوند فرمول موفقيت را از ديد جي واتسون بنیان‌گذار شركت آی بي ام باهم بررسي می‌کنیم:

فرمول موفقيت:
اگر می‌خواهید موفق شويد نرخ شکست‌هایتان را دو برابر كنيد اين روزها به ما آموزش نمی‌دهند كه در راه موفقيت ممكن است شکست‌های موقتی‌ای بخوريم و ممكن است مجبور شويم لحظات سختي را تجربه كنيم،بلكه به ما آموزش می‌دهند از شكست دوری‌کنیم به ما آموزش می‌دهند شكست جزو گزینه‌های ما براي انتخاب نيست و بايد از شكست مانند بيماري طاعون دوري كرد باهم بررسی اين ديدگاه می‌پردازیم كه آيا واقعاً اين ديدگاه درست است؟ برسي واقعيت نشان می‌دهد كه بهتر است شكست يكي از گزینه‌ها باشد،زيرا چه شما آن را به‌عنوان يك گزينه در نظر بگيريد يا آن را در نظر نگيريد،شكست اتفاق خواهد افتاد،مهم نحوه‌ی مواجه‌شدن ما با شكست است،نوع نگرش ما ميزان شكست يا موفقيت ما را تعيين می‌کند اگر شما با اين نگرش زندگي كنيد كه شكست يك گزينه نيست و هرگز هیچ‌گونه فرصت خوبي براي پيشرفت و يادگيري به دست نمی‌آورید باهم به بررسي نگرش برخي افراد موفق در زمینه‌های مختلف می‌پردازیم كه با شکست‌ها برخورد متفاوتي داشتند.


مايكل جردن



مايكل جردن كه بسياري از كارشناسان او را يكي از بزرگ‌ترین بسکتبالیست‌های تاريخ می‌دانند در سال دوم دبیرستان در تيم بسكتبال دبيرستانش پذيرفته نشد و به خانه رفت و گريه كرد،می‌گفتند او قد او بسيار كوتاه است.در طي دو سال بعدازآن ماجرا،قد مايكل جردن ده سانتی‌متر رشد كرد و با تمرین بسيار زياد مهارت بازي كردن خود را افزايش داد و در مسير موفقيت قرار گرفت.

توماس اديسون



سخت است كه تصور كنيم اگر توماس اديسون اين نگرش را می‌پذیرفت كه شكست يك گزينه نيست،امروز زندگي ما چگونه بود؟ او در اختراع لامپ الكتريكي و در تلاش‌هایش براي پيدا كردن یک‌رشته‌ی پايدار،هزاران روش گوناگون را آزمود كه همگي ان ها با شكست مواجه شدند. جمله‌ی معروف اديسون اين بود: من شكست نخوردم،من فقط ده‌ها هزار راهي كشف كردم كه به كار نمی‌آیند.فرض كنيد اگر ادبسون در راه خود شكست را قبول مي كرد امروز بايد به اين شكل درس مي خوانديم: افراد موفق در مسيرشان به‌سوی اوج،بارها طعم شكست را می‌چشند اما نوع نگرش آن‌ها است كه تعيين می‌کند چطور با اين شکست‌ها مواجه شوند،تسليم شوند يا ادامه دهند. افراد موفق كارهايي را انجام می‌دهند كه افراد ناموفق تمايلي به انجام دادنشان ندارند. موفقیت نتیجه ی تلاش و پشت کار بالا است، تمام افراد موفقی که در این مقاله از آن ها نام بردیم بسیار پر تلاش در راه رسیدن به خواسته های خودشان بودند،و یک ویژگی مشترک بین افراد موفق پشت کار بالا و قدرت تحمل و صبر بالای آن ها در شرایط بحرانی است. وقتی مایکل جردن بارها تلاش می کرد و شکست می خورد، این شکست ها برایش لذت بخش نبودند، بلکه درد داشتند، درد واقعی اما او آن ها را تحمل کرد و به تلاش کردن ادامه داد تا توانست تبدیل به اسطوره ای ماندگار شود.

تعریف موفقیت:
موفقیت از آن کلمه هایی است که گستره ی زیادی از تعارف شامل آن می شوند. برخی موفقیت را با پول می سنجند، برخی موفقیت را احساس آرامش و شهرت می سنجند. برخی موفقیت را داشتن زندگی ساده و بی دردسر تعریف می کنند. منظور ما از موفقیت در اینجا یعنی: افراد چقدر در راه رسیدن به اهداف خود کامیاب بوده اند و چقدر از زندگی خود رضایت دارند.

موفق شدن آسان، موفق ماندن دشوار
برخی فکر می کنند موفقیت آخر مسیر است، در حالی که موفقیت تازه شروع راه است. وقتی شما در زمنیه ای موفق می شوید، تازه سر و کله ی رقبا پیدا می شود. تازه باید از موفقیتی که به دست آورده اید دفاع کنید. وقتی موفق می شوید آنقدر کارهای زیادی باید برای حفظ موفقیت خود انجام دهید که اگر عاشق مسیرتان نباشید دیگر لذتی از مسیر خود در راه رسیدن به اهدافتان نمی برید.

مسیر موفق ماندن
اگر در مسیر موفق شدن باشید می توانید برای مدت کوتاهی تلاش کنید و با پشت کار بسیار به موفقیت برسید، البته برای رسیدن به هر موفقیتی باید بهای آن را پرداخت کنید. اما بهای موفق ماندن بسیار بیشتر و سنگین تر از بهای موفق شدن، این ها صرفا بازی با کلمات نیست. به محض این که موفق می شوید سر و کله ی رقبا پیدا می شود، تا وقتی ضعیف هستید کسی با شما کاری ندارد اما به مجض این که موفق می شوید باید از جایگاه و رتبه ی خودتان یا شرکتتان دفاع کنید.دقیقا وقتی موفق می شوید باید تلاش خودتان را چندین برابر کنید تا بتوانید از موفقیت خودتان دفاع کنید.

استیو جابز می گوید:
تنها راه انجام کار بزرگ این است که عاشق کاری باشید که انجام می دهید.

  انتشار : ۱ مرداد ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 292

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما